Integritetspolicy

Den här sidan är till för att informera dig som användare om vår policy när det gäller inhämtning och användning av användardata.

Vi använder endast din data för att förbättra vår produkt och genom att du använder vår produkt, tillåter du även att vi inhämtar och använder information i enlighet med vad som beskrivs i detta dokument.

Vi vill förtydliga att vi inte använder oss utav cookies på något annat sätt. Vi använder endast data från Google Analytics.

Definitioner

Produkt

Produkten representerar hemsidan Eurovisionodds.se

Användardata

Användardata är den data som samlas antingen per automatik eller som är skapad genom ditt användande av produkten. Till exempel hur länge du besöker hemsidan eller hur många av våra sidor du besöker.

Vilken typ av information samlar vi in?

Vi samlar in flera typer av information.

Användardata

Vi hämtar information om hur den aktuella rodukten används. Den datan kan inkludera exempelvis vilken typ av enhet du surfar från, vilken dag du besöker vår produkt, hur länge du stannar på sidan, vilket land du befinner dig i, samt liknande data.

Varför samlar vi in användardata?

  • För att få användar information för att kunna förbättra vår produkt.
  • För att få en överblick gällande användandet av vår produkt.
  • För att notera samt lösa tekniska problem.

Länkar till tredje part

Vår hemsida innehåller flertalet länkar till hemsidor som inte är under vår kontroll. Om du klickar på en sådan länk kommer du att hamna på en hemsida där vi inte har något ansvar.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, är du välkommen att kontakta oss.